• İpekyolu İnşaat
    Dün, Bugün, Yarın
  • İpekyolu İnşaat
  • İpekyolu İnşaat Seramik
  • Pilsa Boru
  • Aysan Plastik Boru
  • Pet Çember

BITULINE®, temellerin ve bodrum katlarının su yalıtımını sağlayan, modifiye bitüm esaslı su yalıtım membranıdır.

SU GEÇİRİMSİZ

BITULINE® membranları eritme kaynağı ile birleştirilir ve yüzeylere kolayca yapışır. Kaynak sistemi yalıtımın sürekliliğini sağlar. BITULINE® sisteminin su geçirimsizliği ek yerlerinde de tamdır.

 

YÜKSEK TEKNOLOJİ

BITULINE® membranları polyester ve cam tülü donatılı olarak çeşitli polimerlerle modifiye edilen  yüksek kaliteli bitümden çeşitli kalınlıklarda üretilir. Modern makinalarla üretiliyor olması yalıtımın homojenliğini ve kalite bütünlüğünü sağlar.

 

HER KOŞULDA  GÜVENLİ

Modifiye bitüm sayesinde yalıtım çok düşük sıcaklıklarda dahi esnekliğini korur ve çatlamaz. Yüksek sıcaklıklarda da ise geç yumuşar, formunu korur. Bu nedenle BITULINE® sistemi her iklim kuşağında güvenle kullanılır.

 

FONDALINE® yüksek yoğunluklu polietilenden üretilmiştir ve temel su yalıtımı sistemlerini bütünüyle korur.

FONDALINE®, yüksek yoğunluklu polietilenden üretilmiştir. Yer altı suları ile toprak basıncının neden olduğu hasarlara karşı su yalıtım sistemlerini korur.
 

TAM KORUMA

FONDALINE® yarı konik kabartmalı esnek dokusuyla üzerine gelen tüm darbe etkilerini yutar, yapı çukuru doldurulurken oluşabilecek hasarları da önler.

1200-1600 adet/m² kabarcık sayısıyla topraktan gelen yanal yükleri daha homojen dağıtarak su yalıtımını korur.

 

HER TÜR DRENAJ İÇİN İDEALDİR

FONDALINE®, bodrum duvarı veya toprak altında kalan bölümde dayandığı duvar ya da döşeme arasında yaklaşık 5,8 l/m2 hava boşluğu bırakır.

Bu boşluk zemin sularının en iyi şekilde drene edilmesini sağladığı gibi nemli yüzeylerin de kuruması için gerekli hava sirkülasyonu sağlar.

 

Yapıların toprak altında kalan kısımları ve özellikle temelleri neme ve zemin suyuna karşı yalıtılmak zorundadır. Aksi takdirde betona işleyen nem zaman içinde betonarme demirinin korozyona uğramasına neden olur. Paslanan demir taşıyıcılık fonksiyonunu kaybeder ve sonunda binanın statik güvenliği tehlikeye girer.

 

FONDALINE®, yüksek yoğunluklu polietilenden üretilen ve yapının neme ve basınçlı zemin sularına karşı korunmasında görev alan, çok amaçlı bir malzemedir. Toprak altında yapılan su yalıtımlarının korunmasında idealdir. Yarı konik kabartmalı esnek dokusuyla üzerine gelen tüm darbe etkilerini yutar, yapı çukuru doldurulurken oluşabilecek hasarları önler, zemin sularının drene edilmesini sağlar.

 

Kabarcıklı yüzeyini 120 - 220 kN/m² arasındaki basınçlarda muhafaza edebilen FONDALINE®, dayandığı duvar veya döşeme ile arasında yaklaşık 5,8 l/m² hava boşluğu bırakabilmektedir. Bu boşluk, kullanım yeri ve amacına göre, zemin sularının drenajını en iyi şekilde sağladığı gibi, nemli yüzeylerin kuruması için gerekli hava sirkülasyonuna da uygundur.

Drenajın önem kazandığı kullanımlarda genellikle yanal toprak bitkisi de söz konusudur. 1200 - 1600 adet/m²'ye ulaşan kabarcık sayılarıyla FONDALINE®, topraktan gelen yanal yüklere daha homojen dağıtarak su yalıtım membranını daha iyi korur.

FONDALINE® 400; 2 yüzü siyah renkte, FONDALINE® 500 ve 600 ise, 2 renkte: kahve (toprağa bakan yüz) ve siyah (duvara bakan yüz) üretilmektedir.

 

İletişim

Erciş Yolu Üzeri Akköprü Çayı Yanı No:14
Tuşba / VAN  Türkiye
e-Posta: ipekyoluinsaat@gmail.com
Telefon: 0432 216 25 63Faks: 0432 216 25 63
Cep Telefonu: 0532 251 88 65 - 0532 226 48 97
http://www.ipekyoluinsaat.com/

Ziyaretçi Sayısı

176465
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
57
56
237
175971
835
1656
176465
Your IP: 3.128.198.21
2024-04-18