• İpekyolu İnşaat
    Dün, Bugün, Yarın
  • İpekyolu İnşaat
  • İpekyolu İnşaat Seramik
  • Pilsa Boru
  • Aysan Plastik Boru
  • Pet Çember

“ISOLINE®, kiremitlerle kaplı çatınız için uzun ömürlü ve tam su geçirimsiz bir kiremit altı su yalıtım sistemidir.”

ESTETİK ÇATILAR İÇİN

 Kiremitlerin düzgün uygulanmasını sağlayan ISOLINE®, sayesinde çatınızd da estetik olur. Yine ISOLINE® sistemi dahilindeki geniş  aksesuar çeşitleriyle, farklı ve rafine çatılar elde edebilirsiniz.

 

SU GEÇİRİMSİZ

 Başta ençok kullanılan kiremit türü olan Marslya tipi kiremitler olmak üzere tüm kiremitli çatılarınızda ISOLINE® levhası tam su geçirimsizlik sağlar.

 

Isoline Uygulama

HEM YENİ HEM DE YENİLENEN ÇATILARINIZ İÇİN İDEAL BİR ÇÖZÜMDÜR 

 

ISOLINE®, ile bir kez çatınızı tamir ettiğinizde bir daha her yıl çatınızı yenilemek zorunda kalmazsınız.

ISOLINE®, hem yeni inşaa edilen binalarınızın çatısında , hem de yenilenen çatılarda  tam su geçirimsizlik, düzgün görünüm ve istendiği takdirde de levhaların altına ısı yalıtımı yapma imkanı sunmaktadır.

Yüzyıllardır süregelen, ülkemizde de ençok kullanılan, estetik ve geleneksel malzeme olan kiremit, ISOLINE® sayesinde %100 su geçirimsiz, havalandırmalı ve ısı yalıtımlı olarak da artık kullanılabilmekte.

Isoline Kiremit Alti Su Yalitim Levhasi

 

ISOLINE® NEDİR?

ISOLINE® oluklu, özel olarak geliştirilmiş bir kiremit altı su yalıtım levhasıdır.  Başta Marsilya tipi kiremitler olmak üzere Türkiye’de üretilen birçok kiremitle uyumludur.  

 

ISOLINE®'İN  AVANTAJLARI NELERDİR ? 

ISOLINE® levhalarının çatıya tespiti oluk tepelerine çivi çakılarak yapılır. Kiremit altına sızan sular ISOLINE®’in oluk diplerinden serbestçe akar, bu sayede çatının %100 su geçirimsizliği sağlanır

 

Ayrıca kiremitler ISOLINE®'in özel girintilerine takılarak döşenir. Bu yöntemle hem kiremitlerin kaymasına engel olunur, hem de  döşemenin düzgün ve hizalı olmasını sağlamak için normalde yapılan ip çekme işlemine gerek kalmadan uygulama süratle tamamlanır. 

ISOLINE®, mukavemetli yapısı sebebiyle aralıklı döşenmiş tahtalar üzerine de uygulanabilir; kiremit altı tahtalarının 34 cm arayla döşenmesi yeterlidir. Bu sayede toplam kaplama tahtasından %70 tasarruf sağlanır. 

 

 

 

 

ISOLINE® ile Çatı Akmalarına Son!

Sizi  kiremitli çatılarınızın tadilatında ideal bir çözüm olan ISOLINE® levhası ve sistemini kullanmaya davet ediyoruz!

 

Isoline - Cati Yenilemeleri

 

Neden ISOLINE® Çatı Yenilemeleri-Aktarmaları için İdealdir?

Çünkü ISOLINE® ile varolan  eski kiremitlerinizi yeniden kullanabilirsiniz. Ayrıca çatının bitirilmesinde acele edlimesine de gerek yoktur, çünkü çatı birkez ISOLINE® kaplandıktan sonra, üzerlerinde kiremit olmadan da tamamiyle su geçirimsiz olarak çatıyı aktarma süresince korur.Çatı kiremitlerle de kaplanınca iki kez su geçirimsiz hale gelir...

 

AYRICA: 

ISOLINE® ile uzun vadeli olarak birçok gözardı edilen aşağıdaki sorunlardan da kurtulabilirsiniz.

 

 

 

 

Yoğuşma sorunu: 
ISOLINE® oluklarının altında hava boşluğu bulunur. Bu boşluk, eğer çatıda ısı yalıtım malzemesi varsa onun üzerinde hava sirkülasyonu meydana getirir. Bu da binanınızın içindeki buharın yoğuşmadan atılmasına yardımcı olur.

 

Çatının havalandırılması sorunu:
ISOLINE® ile kiremitler arasında da bir boşluk vardır, bu boşlukta dolaşan hava çatıyı havalandırarak kiremitlerin çabuk kurumasını sağlar.
Bu sayede  uzun süreli neme bağlı olarak oluşma fırsatı bulan küf ve neme karşı da önlem alınmış olur.

KISACASI ÇATINIZ ÇOK DAHA UZUN ÖMÜRLÜ OLUR...

 RUFOLINE®, alaturka kiremitlerle kaplı çatınız için uzun ömürlü ve tam su geçirimsiz bir kiremit altı su yalıtım sistemidir.

İletişim

Erciş Yolu Üzeri Akköprü Çayı Yanı No:14
Tuşba / VAN  Türkiye
e-Posta: ipekyoluinsaat@gmail.com
Telefon: 0432 216 25 63Faks: 0432 216 25 63
Cep Telefonu: 0532 251 88 65 - 0532 226 48 97
http://www.ipekyoluinsaat.com/

Ziyaretçi Sayısı

176476
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
68
56
248
175971
846
1656
176476
Your IP: 18.190.156.155
2024-04-18